Iveco Stralis

Evo
Evo
Evo
evo
Evo
Evo
EVO
Evo
evo
EVO
EVO
EVO
Evo
Evo
Evo
Evo
Evo
Evo

De New Stralis werd ontworpen om de beste oplossing te bieden voor regionale missies en missies over een korte afstand, inclusief transport van gevaarlijke stoffen, terwijl het unieke voordeel van het exclusieve HI-SCR nabehandelingssysteem behouden blijft.

De volledig vernieuwde aandrijflijn, de nieuwe elektrische en elektronische systemen, nieuwe transmissie, achteras en achterwielophanging die de beste zijn in zijn categorie, de opnieuw ontworpen motor, de bewezen HI-SCR-technologie, en de nieuwste GPS voorspellende functies(optioneel), zijn perfect gecombineerd met tal van nieuwe en innovatieve brandstofbesparende functies en een unieke reeks diensten ontworpen door Iveco om de betrouwbaarheid te maximaliseren en CO2 en TCO te reduceren.

De HI-TRONIX geautomatiseerde transmissie met 12 versnellingen van de nieuwste generatie, ontwikkeld in samenwerking met ZF, staat aan de top van de technologische vooruitgang in zijn categorie en verbetert duurzaamheid drastisch en reduceert kosten. De HI-TRONIX reduceert schakeltijd met 10%, de versnellingsbak werd ontworpen voor bijna twee keer het aantal schakelhandelingen van de vorige generatie, het kan de duurzaamheid verbeteren met maximaal 1,6 miljoen kilometer, en verlaagt geluidsemissie met 6db.

Bovendien heeft de New Stralis het RIJSTIJLEVALUATIE-systeem, dat werkt als een professionele instructeur aan boord, die bestuurders helpt hun rijstijl te verbeteren door suggesties in realtime te geven.

Alle verbeteringen en nieuwe functies leiden tot aanzienlijke brandstofbesparingen. 

Voor een uitgebreide uitleg over de New Stralis klik hier

Raadpleeg hier de brochure van de nieuwe Iveco Stralis.

Vraag offerte aan

Print deze pagina