Daily MY 2019 Chassis Cabine

THE LIGHT COMMERCIAL VEHICLE THAT WILL CHANGE YOUR BUSINESS PERSPECTIVE

Opnieuw is de Daily de rest ver vooruit. Inspelend op wat u nodig hebt om uw bedrijf toekomstbestendig te maken, is hij ingrijpend vernieuwd om uw zakelijk perspectief radicaal te veranderen.

De Daily is ontworpen om uw bedrijf te verduurzamen en een gezond rendement te behalen. In een snel veranderende wereld waar automatisering steeds verder om zich heen
grijpt, zet de Daily een grote stap vooruit op de weg naar autonoom rijden en intelligente veiligheidsvoorzieningen.

De Daily is ontworpen vanuit het perspectief van de bestuurder: want wie het grootste gedeelte van de dag op de weg doorbrengt, verdient een voertuig dat aan de absolute top staat wat betreft rij-eigenschappen en werkomstandigen aan boord.
Gedurende zijn 40-jarig bestaan heeft de cabine van de Daily zich voortdurend verder ontwikkeld tot een eersteklas werkplek. En net als zijn voorgangers biedt ook de nieuwe Daily comfort en rijervaring van een niveau dat tot het hoogste in zijn klasse behoort.

Bovendien opent zijn connectiviteit de deur naar een hele nieuwe wereld van diensten die exact zijn afgestemd op úw gebruiksdoelen en úw behoeftes. Daarmee biedt hij u een complete transportoplossing, op maat voor uw bedrijf.

Raadpleeg hier onze brochure!