Service en onderhoud

Behaling COC attest

Iveco Maenhout ijvert al geruime tijd om de brede vraag van haar cliënteel op te vangen. Sedert een paar maand kan U bij ons terecht voor de montage van Aluvan en Citybox kasten alsook Dhollandia laadkleppen.

Hiervoor hebben wij het COC IFAST opbouw/ombouw attest behaald.

Concurrentiƫle Onderhoudscontracten

IVECO is sinds lang DE leider in de wereld van de onderhoudscontracten Op deze manier drukt U de onderhoudskosten van uw voertuig. Daarom heeft Iveco "Elements"  gecreëerd. Maintenance, Drive Line, Eco, Standaard, … Meer info op sales@iveco-maenhout.be.

Professioneel geschoolde technici

Onze technici worden regelmatig door IVECO getraind en bijgeschoold op het gebied van de nieuwste technische ontwikkelingen, gebruik van diagnose-apparatuur, zoals het EASY-systeem. Hierdoor is het mogelijk om een zeer snelle en nauwkeurige diagnose uit te voeren.

Assistance Non Stop

Iveco Maenhout draagt service zéér hoog in het vaandel. Als professionele Iveco Dealer is het dan ook belangrijk om ALTIJD voor U als klant klaar te staan.  Samen met de andere Iveco dealers staan wij U dan ook 24/24 7d op 7d te dienst bij eventuele problemen langs de weg.

Verlengde garantie

Als alternatief voor de reparatie- en onderhoudscontracten, stelt IVECO u de diensten van verlengde garantie voor. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw voertuig hersteld wordt door de professionals uit het Service Netwerk van Iveco.

Originele CNH-Iveco Onderdelen

Originiele CNH-Iveco onderdelen waarborgen de prestaties en betrouwbaarheid van uw voertuig op lange termijn. Als u daarnaast het onderhoud aan ons toevertrouwt, dan kunt u er op rekenen dat uw voertuig altijd in perfecte conditie verkeert. 

Erkend servicepunt IVECO BUS

Als Iveco Bus officieel BUS EN COACH servicepunt staan wij klaar om U te helpen bij onderhoud, reparaties, keuring, tacho ijking, electronische testen, en andere diensten voor uw bus.  Ook kan U als Iveco Bus driver genieten van onze 24h Assistance.

Erkend installateur Tachograaf

Voor de twee jaarlijks wettelijke verplichte tacho ijking van de tachograaf (+ controle snelheidsbegrenzer) in uw vrachtwagen kunt u bij IVECO MAENHOUT terecht. Dit zowel voor analoge als digitale tachografen. Ook voor andere vragen staan wij U graag bij.

Airco check

Onze werklplaatsen zijn uitgerust met moderne apparatuur om de airco van Uw Iveco te controleren en/of bij te vullen. De airco zorgt niet enkel voor koude lucht , maar regelt ook de temperatuur, de vochtigheid en de zuiverheid van de lucht in Uw voertuig. 

Remtestbank

Wij beschikken in al onze vestigingen over een gekeurde remtestbank.  Voor alle bedrijfsvoertuigen is er een uitgebreide remtest vereist bij technische controle. Wij kunnen ook zorgen voor een remharmonisatie die ervoor zorgt dat de combinatie truck-trailer op elkaar afgestemd is. 

Magneti Marelli en Value Line

Magneti Marelli en Iveco hebben een overeenkomst getekend voor de aftermarket distributie van twee nieuwe productlijnen van onderdelen voor lichte bedrijfsvoertuigen.  Er zijn twee  nieuwe onderdelen lijnen, Value Line en All Makes.