Nieuws

IVECO BUS wint voor het 3e opeenvolgend jaar de award ‘Sustainable Bus of the Year’

Na het winnen van de 'Sustainable Bus of the Year 2019' award voor de Crealis In-Motion-Charging, wint IVECO BUS nu ook de award in de categorie  interstedelijke bussen met de Crossway Natural Power.

Lees hier het volledige artikel!

XPO Logistics breidt wagenpark voor alternatieve brandstoffen uit

"XPO Logistics, een toonaangevende wereldwijde leverancier van transport- en logistieke oplossingen, heeft met de aankoop van 100 Stralis Natural Power Euro VI-vrachtwagens van IVECO een belangrijke nieuwe investering in duurzaamheid gedaan. De nieuwe tractoren zullen worden ingezet voor het netwerk van het bedrijf in Frankrijk, dat deelladingen en groupage in de regio's Groot Lyon en Parijs en het zuidwesten en noorden van Frankrijk bedient."

Lees hier het volledige artikel!

Bron: https://www.transport-online.nl/

IVECO is de grote Winnaar van de FIA European Truck Racing Championship 2019

9/10/2019

IVECO is de grote Winnaar van de FIA European Truck Racing Championship 2019 voor het tweede opeenvolgende jaar als technische sponsor van “Die Bullen von IVECO” – de partnership tussen Team Schwabentruck en Team Hahn.

Lees hier het volledige artikel!

IVECO S-WAY: Alles op Alles

11/10/2019

17 jaar na de Stralis onthult Iveco een compleet nieuwe cabine voor het topgamma. De ontwerpteams hebben duidelijk gekeken wat de concurrentie deed en ze haalden er heel wat ingrediënten uit die ze vervolgens met niet al te Italiaanse elementen op smaak hebben gebracht. De S-Way verliest daarbij zeker niet aan geloofwaardigheid omdat hij wat inboet aan originaliteit.

Lees hier het volledige artikel van Transportmedia!

New Daily Blue Power

11/10/2019

New Daily: een revolutionaire evolutie die uw business perspectief zal veranderen. Een nieuw motorenaanbod om uw bedrijf duurzaam en rendabel te beheren. Een productieve werkomgeving en een groot aantal nieuwe rijassistentie functies voor een volledig nieuwe rijervaring. De New Daily is werkelijk uw complete transportoplossing, op maar gemaakt voor uw bedrijf.

Lees hier het volledige artikel van Transportmedia!

IVECO S-WAY: Een ernstige uitdager

11/10/2019

De lancering van het nieuwe gamma voor de lange afstand is cruciaal voor de toekomst van Iveco. De nieuwe S-Way, die de Stralis vervangt, verrast door een agressieve stijl en de hoge graad van connectiviteit, maar hij biedt ook meer ruimte en meer comfort voor de chauffeur.

Lees hier het volledige artikel van Transportmedia!

Iveco Bus haalt order binnen voor de levering van 409 CNG busvoertuigen voor de mobiliteitsdienst van Parijs!

9/10/2019

Deze 409 Iveco CNG busvoertuigen, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk, zullen gebruikt worden voor het publieke transport rond Parijs.

Lees hier het volledige artikel!

Iveco Defence haalt overeenkomst binnen voor levering 1.275 Multirole IVECO voertuigen

18/09/2019

Iveco Defence Vehicles, onderdeel van de CNH Industrial groep, heeft deze week een overeenkomst binnengehaald voor de levering van 1.275 Multirole Vehicles aan het Nederlandse Ministerie van Defensie. De nieuwe generatie van IVECO voertuigen zullen geleverd worden van 2022 tot 2026.


Lees hier het volledige artikel.

CNH (Iveco) en Nikola tekenen strategische alliantie

3/09/2019

CNH Industrial heeft een strategisch belang genomen in “Nikola”. Dit is de Amerikaanse pionier in de ontwikkeling van elektrische en waterstof aangedreven trucks. Nikola zal onder andere gebruik maken van de Iveco S-Way technologie voor de lancering van het “Nikola TRE” model in Europa. Om de toegang tot de Europese markt te versnellen zal Nikola een beroep doen op Iveco’s verkoops- en servicekanalen

Lees meer

CNH Industrial splitst Iveco en FPT af

3/09/2019

CNH Industrial zal afscheid nemen van haar voertuigentak. In 2021 zullen de truck-, bus- en powertrain activiteiten worden afgesplitst van het moederbedrijf. Daaronder vallen Iveco, Iveco Bus, Heuliez en FPT Industrial. Ook de offhighway-activiteiten, met onder meer Steyr, New Holland, Case, Magirus en Astra, worden zelfstandig. Dat heeft CNH Industrial bekend gemaakt voorafgaand aan een presentatie op de New York Stock Exchange.

Lees meer

IVECO Turbostar

17/07/2019

"Ik had een goede ervaring met het merk en ik vond die Turbostar fijn rijden. Dus toen ik een auto zocht, werd dit eigenlijk vanzelf een Iveco"

Lees het volledige verhaal hier!

IVECO BUS ondertekend een contract voor 250 bussen voor de Ivoorkust

10/07/2019

De regering van de Ivoorkust en het transportbedrijf SOTRA hebben hun vertrouwen in IVECO BUS vernieuwd. Ze ondertekenden een nieuw contract voor 200 Crossway Low Entry en 50 Crealis Natural Power (NP) 18-meter voertuigen. In januari 2018 werd er een eerste contract afgesloten voor 400 Crossway Low Entry en 50 Crealis bussen met CNG aandrijving. In totaal zullen er 700 IVECO citybussen rondrijden in Abidjan.

Lees hier het volledige artikel!

IVECO lanceert vol trots de S-WAY

3/07/2019

IVECO lanceert de nieuwe IVECO S-WAY: de 100% verbonden langeafstandsvrachtwagen waar de chauffeur centraal staat. De IVECO S-WAY is het eerste voertuig in het nieuwe IVECO WAY zware gamma, ontwikkeld om een compleet pakket aan functies en services te leveren die op de chauffeur zijn gericht, op duurzaamheid en op een geavanceerd niveau van connectiviteit waarmee nieuwe, op maat gemaakte services mogelijk worden gemaakt.

Lees hier het volledige artikel!

De nieuwe connectiviteit van de IVECO S-WAY

3/07/2019

De nieuwe connectiviteit van de IVECO S-WAY werd ontwikkeld om de uptime van het voertuig te maximaliseren en vervoerders een consistente en voorspellende service te bieden om lage Total Cost of Ownership te leveren en hen te helpen de winstgevendheid van hun bedrijf te waarborgen.

Lees hier het volledige artikel!

De vernieuwde IVECO S-WAY-cabine

3/07/2019

De nieuwe IVECO S-WAY AS-cabine is vanaf het begin ontworpen volgens het principe van trouwen met functionaliteit. Het nieuwe ontwerp, gedreven door het streven om de aerodynamische prestaties te optimaliseren, levert tot 4% brandstofbesparing op.

Lees hier het volledige artikel!

Concept trucks: IVECO FIT CAB en MAGIRUS

3/07/2019

IVECO heeft twee concepttrucks onthuld bij de wereldwijde lancering van het nieuwe IVECO WAY-gamma: de nieuwe IVECO FIT CAB en MAGIRUS, de twee speciale klantgerichte concepten maken deel uit van een samenwerkingsproces waarbij klanten betrokken zijn.

  • IVECO FIT CAB zet de bestuurder centraal bij het welzijn van de klant.
  • IVECO MAGIRUS is een eerbetoon aan zijn illustere erfgoed en kijkt strak naar de toekomst

Lees hier het volledige artikel!

IVECO S-WAY

2/07/2019

IVECO S-WAY: een nieuwe cabine ontworpen rond de bestuurder voor superieur rijcomfort en levenskwaliteit aan boord

De nieuwe IVECO S-WAY AS-cabine is rondom de bestuurder ontworpen om de ultieme rijomgeving te bieden met een uitstekende ergonomie en bedieningselementen.

Het nieuwe ontwerp van de cabine creëert een ruime, goed ingerichte woonomgeving met een comfortabele stahoogte, voldoende bewegingsvrijheid en een ruime en goed georganiseerde opslag.

Het slaapgedeelte combineert functionaliteit en comfort met zijn nieuwe symmetrische lay-out en voldoende opslagruimte, USB-aansluitingen en bedieningselementen.

Lees hier het volledige artikel.

Iveco-Maenhout is Best Dealer 2019 van Iveco!

28/06/2019

Vorige week mochten wij de prijs van "Best Dealer 2019" van IVECO in ontvangst nemen. Deze prijs hebben wij te danken aan ons geweldig team, dat dag en nacht klaarstaat voor onze klanten. Wij zijn trots en willen IVECO bedanken voor hun vertrouwen in ons! Vorige week mochten wij de prijs van "Best Dealer 2019" van IVECO in ontvangst nemen. Deze prijs hebben wij te danken aan ons geweldig team, dat dag en nacht klaarstaat voor onze klanten. Wij zijn trots en willen IVECO bedanken voor hun vertrouwen in ons!

Event ATS: 10 nieuwe IVECO Eurocargo's op CNG

26/06/2019

ATS Groep kiest bewust voor milieuvriendelijke alternatieven bij de vernieuwing van zijn wagenpark. Concreet worden nu 10 oude vrachtwagens vervangen door 10 nieuwe modellen. Het gaat over het model IVECO Eurocargo CNG. Deze vrachtwagens rijden dus op aardgas en stoten 94% minder fijn stof uit dan dieselmotoren. Eind 2019 volgen nog eens 10 nieuwe vrachtwagens van hetzelfde type.

Lees hier het volledige artikel!

Foto: ATS Groep

Interview Gerrit Marx

19/06/2019

Gerrit Marx is sinds begin dit jaar werkzaam bij CNH Industrial, na een interne reorganisatie. Marx werd benoemd tot president ‘Commercial & Specialty Vehicles’. Het betekende dat Iveco brand president Pierre Lahutte bij CNH verdween en dat Marx zijn verantwoordelijkheden overnam. Gianenrico Griffini interviewde de nieuwe baas bij Iveco. 
 
Lees hier het volledig interview!

Deinze is Erkend CNG/LNG-installateur!

5/06/2019

Onze vestiging in Deinze werd door de FOD Mobiliteit en Transport officieel gecertificeerd als Erkend CNG/LNG-installateur. Hierdoor zijn al onze vestigingen erkend als aardgasinstallateur!

IVECO is aardgasspecialist en biedt al verscheidene jaren duurzame transportoplossingen voor zijn hele gamma. 

Lees hier het volledige artikel!

15 hybride Urbanway bussen voor STIB-MIVB

31/05/2019

IVECO BUS, de grootste speler in de Europese markt op vlak van duurzaam transport en innovatie, heeft officieel de eerste 15 hybride elektrische Urbanway bussen aan STIB-MIVB (Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel) afgeleverd. In september 2018 werd er een raamovereenkomst gesloten om 141 voertuigen te leveren tegen 2020.

Lees hier het volledige artikel!

Grote bestelling elektrische bussen voor HEULIEZ BUS

31/05/2019

Heuliez Bus wint een belangrijke bestelling van RATP, het openbaarvervoerbedrijf van Parijs. RATP heeft de volledige elektrische 12-meter GX 337 bus van Heuliez Bus geselecteerd voor het bus2025 plan. Met dit plan willen ze de volledige diesel vloot vervangen door elektrische bussen.

Lees hier het volledige artikel!

Eerst CNG voertuigen in Rusland

29/05/2019

Het landbouwbedrijf, Miratorg, heeft 49 IVECO Stralis Natural Power (NP) 460 trucks in ontvangst genomen. Het is het eerste bedrijf in Rusland dat kiest voor CNG. De Stralis NP 460 is de eerste truck op aardgas specifiek ontworpen voor langeafstandsvervoer.

Lees hier het volledige artikel!

FIA European Truck Racing Championship 2019

24/05/2019

IVECO neemt deel aan de FIA European Truck Racing Championship 2019 als technische sponsor van de winnaar van 2018  “Die Bullen von IVECO” – een samenwerking tussen Team Schwabentruck en Team Hahn. De eerste van de acht rondes van dit jaar zal plaatsvinden in Italië, in de Misano World Circuit Marco Simoncelli, op zaterdag 25 en zondag 26 mei.

Lees hier het volledige artikel!

Familiedag Pairi Daiza 2019

11/05/2019

Afgelopen zaterdag zijn wij met ons team op familiedag naar Pairi Daiza geweest. Na een dag tussen de beestjes konden we 's avonds genieten van een lekkere BBQ!
 
We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om Louis, die onlangs met pensioen gegaan is, en Kevin, die onlangs 20 jaar in dienst was, in de bloemetjes te zetten!
 

Bedanking 24h00 service team

29/04/2019

Om ons 24h00 service team - dat dag én nacht klaarstaat om chauffeurs met pech te helpen - te bedanken hebben wij een bezoek gebracht aan Het Bierkasteel Van Honsebrouck te Izegem. Het team werd hier getrakteerd op een rondleiding in de brouwerij en een diner in het Restaurant 'Het Bierkasteel'.

FPT INDUSTRIAL POWERS THE NEW IVECO DAILY

26/04/2019

FPT Industrial motoren zijn de kracht achter de nieuwe IVECO Daily. Met dank aan de expertise en technologie van FPT Industrial, is het nieuwe Daily model het eerste voertuig in zijn categorie dat voldoet aan de Euro 6-D emissienormen. Lees hier het volledige artikel!

Nieuwe Daily Minibus

25/04/2019

IVECO BUS heeft onlangs de nieuwe Daily Minibus – beschikbaar in diesel en alternatieve energie – voorgesteld aan de internationale pers. De nieuwe generatie van de Daily Minibus komt tegemoet aan alle noden van verschillende soorten passagiers: een kleine schoolbus om kinderen te vervoeren, een intercity bus met de grootste capaciteit in zijn categorie en een touringbus met aangenaam comfort. Lees hier het volledige artikel!

Tweede Gold level award voor CNH Industrial!

18/04/2019

De IVECO-fabriek in Valladolid heeft een Gold level award – het hoogste niveau van manufacturing excellence – ontvangen in het World Class Manufacturing (WCM) programma. De fabriek is, na Madrid, de tweede CNH Industrial vestiging die deze award behaald. De erkenning valt samen met de internationale voorstelling van de nieuwe IVECO Daily die in Valladolid geproduceerd zal worden. Lees hier het volledige artikel!

Hij is er: De Nieuwe Daily!

9/04/2019

De nieuwe Daily stelt nieuwe normen op het gebied van rijervaring en comfortervaring aan boord en zet zijn technologische vooruitgang op het gebied van autonoom rijden en geavanceerde veiligheidsuitrusting voort.

De nieuwe Daily is het eerste voertuig in zijn segment dat voldoet aan de Euro 6d-TEMP-emissienormen, met respect voor het milieu, het vermogen en de energie-efficiëntie, ten voordele van de rentabiliteit van de activiteiten van de klanten.

Benieuwd naar wat de nieuwe Daily nog te bieden heeft? Lees hier het volledige artikel!

90 Daily Hi-Matic Blue Power NP Chassis Cabines voor Groupe Casino!

4/04/2019

Groupe Casino heeft 90 Daily Hi-Matic Blue Power NP Chassis Cabines besteld bij IVECO. Ze kozen voor IVECO omwille van hun jarenlange ervaring in duurzaam transport. De voertuigen zullen gebruikt worden om boodschappen aan huis te leveren. In 2020 zal de eerste levering plaatsvinden.

Lees hier het volledige artikel!

CNG erkenning Ardooie

02/04/2019

Wij hebben voor onze vestiging in Ardooie een officiële erkenning als aardgasinstallateur (CNG) ontvangen. Dit certificaat geldt voor onze garage in Ardooie, die zich daarmee nieuwe ontwikkelingsperspectieven aanmeet. Naast Ardooie is ook onze vestiging in Brugge reeds erkend als aardgasinstallateur.

Lees hier het volledige artikel!

Interview Gerrit Marx

1/04/2019

Ook benieuwd naar hoe IVECO de toekomst ziet? Lees hier het interview met Gerrit Marx, de directeur van het departement bedrijfsvoertuigen en speciale uitvoeringen van CNH Industrial.

https://bit.ly/2FFBten 

IVECO is officieel transportpartner van Alfa Romeo Racing

29/03/2019

IVECO is de officiële Truck Partner van het Alfa Romeo Racing team en heeft hen officieel 12 Stralis Trucks en 1 Daily overhandigd. De bewezen prestaties van de voertuigen, hun betrouwbaarheid in een breed scala van extreme omstandigheden, hun uitzonderlijke brandstofbesparing en lage Total Cost of Ownership waren belangrijke factoren voor Alfa Romeo Racing om IVECO als partner te kiezen.

Lees hier het volledige artikel!

49 elektrische bussen voor QBUZZ!

19/03/2019

Heuliez Bus zal 49 elektrische bussen maken voor QBUZZ in Groningen. De eerste lading wordt verwacht in december 2019. Binnen de 4 jaar wenst QBUZZ ook de andere 51 bussen in hun vloot te vervangen door elektrische bussen.

Lees hier het volledige artikel!

Louis op pensioen!

15/03/2019

Onlangs hebben wij afscheid genomen van Louis. Na 30 jaar dienst gaat hij op een welverdiend pensioen. Natuurlijk wilden wij Louis bedanken voor zijn jarenlange inzet en dat hebben wij gedaan met taart... Héél veel taart! Merci Louis, geniet van je pensioen!

CNH Industrial introduceert 3D geprinte onderdelen

13/03/2019

CNH Industrial heeft onlangs zijn eerste 3D onderdelen geprint.  Op deze manier zijn onderdelen snel en overal beschikbaar. Deze technologie verhoogt de beschikbaarheid en verlaagt de benodigde stockvoorraad van de onderdelen.

Lees hier het volledige artikel!

IVECO levert 30 Stralis NP-trucks aan Jost Group

11/01/2019

IVECO levert officieel 30 Stralis NP-trucks aan Jost Group, die zich richt op 35% conversie van zijn vloot naar LNG tegen 2020, een stap vooruit in zijn groene positionering.

Lees hier het volledige artikel!

IVECO ondersteunt, als lid van het BioLNG Euronet Consortium, de ontwikkeling van LNG als brandstof voor wegtransport in gans Europa

6/12/2018

BioLNG EuroNet kondigde op 6 december z’n engagement aan voor de verdere uitbreiding van LNG (vloeibaar natuurlijk gas) als brandstof voor wegtransport door heel Europa met een nieuwe infrastructuur die op de lange termijn moet zorgen voor succes en massale acceptatie in Europa.

Lees hier het volledige artikel!

Team PETRONAS De Rooy IVECO is klaar om deel te nemen aan 's werelds zwaarste race, de Dakar-rally 2019

03/12/2018

Het PETRONAS De Rooy IVECO team neemt deel aan de 41e editie van de Dakar- rally met vier IVECO Powerstar-trucks.

Lees hier het volledige artikel!

 

FPT Industrial introduceert aardgas voor zware bedrijfsvoertuigen

29/11/2018

Ecologische duurzaamheid is één van de belangrijkste uitdagingen die de motorindustrie moet aanpakken. Met de ambitie om de luchtkwaliteit te verbeteren doormiddel van een verlaging van de impact van zware bedrijfsvoertuigen op de klimaatverandering, presenteert FPT Industrial zijn Cursor 13 NG EVO motor.

 

Lees hier het volledige artikel!

FPT Industrial investeert in zero emissiebrandstoffen

28/11/2018

Een technologie dat kan leiden tot een zero emissie aandrijving is één van de R&D projecten waarin FPT Industrial investeert. Tijdens Tech Day 2018 heeft het bedrijf een motor op waterstof gedemonstreerd voor zware bedrijfsvoertuigen.

Lees hier het volledige artikel!

IVECO verwelkomt de erkenning door het Europees Parlement van de rol van hernieuwbaar aardgas voor het behalen van de decarbonisatie doelstellingen in Europa

26/11/2018

IVECO verwelkomt de steun van het Europees Parlement voor het amendement waarin de rol van aardgas wordt erkend bij het verwezenlijken van Europese doelstellingen aangaande decarbonisatie.

Lees hier het volledige artikel!

IVECO – Vincent Logistics

22/11/2018

Vincent Logistics verdubbelt zijn vloot met 10 nieuwe Stralis NP460, en zet zo resoluut in op groene logistiek na de succesvolle start van de eerste 10 Stralis NP400, aangekocht in 2016.

Lees hier het volledige artikel!

IVECO presenteert zijn visie op de toekomst van duurzaam wegtransport op het Internationale Road Transport Union (IRU) Wereldcongres 2018

13/11/2018

IVECO nam deel aan het wereldwijde evenement voor wegtransport, mobiliteit en logistiek, dat bedrijven, overheden en denkers samenbrengt om de grote uitdagingen en kansen van de transportsector te bespreken.

Lees hier het volledige artikel!

De STRALIS NP 460 wint de titel "Duurzame truck 2019"

13/11/2018

De Stralis NP 460 bevestigt zijn Europese leiderspositie- en ontvangt de titel "Duurzame truck 2019" in de categorie Trekker. 

Lees hier voor het volledige artikel!

IVECO Stralis NP bereikt recordbrekende afstand op een enkele vulling

29/10/2018

Stralis NP 460pk 4x2 trekker reist van Londen naar Madrid op aardgas, zonder bij te tanken

Lees hier het volledige artikel!

IVECO verwelkomt tolvrijstelling voor voertuigen op aardgas in Duitsland

29/10/2018

Het Duitse parlement heeft een resolutie goedgekeurd om voertuigen op gecomprimeerd en vloeibaar aardgas (CNG en LNG) vrij te stellen van de tolheffing vanaf 1 januari 2019 tot 31 december 2020.

Lees hier het volledige artikel!

IVECO viert 40 jaar succes!

24/07/2018

De IVECO Daily viert 40 jaar innovatie, veelzijdigheid en efficiëntie in lichte bedrijfsvoertuigen. Sinds de lancering in 1978 heeft het baanbrekende innovaties geïntroduceerd die de sector hebben veranderd.
Lees hier het volledige verhaal!

De IVECO stand op IAA 2018, in samenwerking met SHELL, wordt een Lage Emissie Zone met een volledig aanbod van alternatieve elektrische, CNG en LNG voertuigen

24/07/2018

IVECO neemt deel aan de 67e editie van de IAA Bedrijfsvoertuigen (IAA), het belangrijkste internationale evenement in de bedrijfswagenbranche, die van 20 tot en met 27 september 2018 in Hannover wordt gehouden. IVECO zet zich op de beurs in voor duurzaam transport.
Lees hier het volledige artikel!

Recente perstesten bevestigen de concurrentiepositie van de Stralis XP en de Stralis NP 460 als een top product in de markt.

24/07/2018

De testen bevestigen dat IVECO twee TCO2 kampioenen heeft – De Stralis XP en NP – met een uitmuntend verbruik wat zich vertaalt in belangrijke brandstofbesparingen en verlaagde CO2-uitstoot.
Lees hier het volledige artikel!

BMW Group test met Stralis NP LNG-technologie voor logistiek binnen project "Innovation and Industry 4.0”

5/03/2018

De Duitse autofabrikant BMW Group heeft in samenwerking met IVECO een pilootproject afgerond. Daarin testte het trucks op LNG voor zijn logistieke activiteiten en gebruikte het een IVECO Stralis NP voor langeafstandsvervoer.
Lees hier het volledige verhaal!

Iveco-Maenhout heeft zopas zijn officiële certificaat van Erkend Aardgasinstallateur (CNG/LNG) bemachtigd!

22/02/2018

IVECO-concessiehouder Maenhout werd door de FOD Mobiliteit en Transport officieel gecertificeerd als Erkend CNG/LNG-installateur. Aardgasspecialist IVECO biedt al verscheidene jaren duurzame transportoplossingen voor zijn hele gamma. Lees hier het volledige verhaal!

Wij verhuizen onze vestiging van Moorslede naar Ardooie!

15/02/2018

Vanaf maandag 26 maart bent u van harte welkom bij Iveco-Maenhout, Ter Vlucht 11, 8850 Ardooie!
Onze nieuwe vestiging is gelegen langs de E403 richting Kortrijk op slechts enkele minuten rijden van het op- en afrittencomplex 8, Roeselare-Beveren/Ardooie.
Lees hier hier onze volledige aankondiging!

IVECO tekent belangrijk contract voor levering van 105 voertuigen aan Ivoorkust.

15/02/2018

IVECO consolideert aanwezigheid in West-Afrika, samen met partner Premium Group, en tekent belangrijk contract voor levering van 105 voertuigen aan Ivoorkust!
Lees hier het volledige artikel!

Nieuwe IVECO Daily Hi-Matic Euro 6 overtuigt zelfstandig elektricien met lage TCO en Business Up-connectiviteit

31/01/2018

Zelfstandig elektricien Luc Raekels legt de voordelen van de nieuwe IVECO Daily Hi-Matic voor zijn bedrijf uit. De nieuwe Euro 6-versie met revolutionaire Business Up-app biedt een ongeëvenaard rijplezier en een gemiddeld brandstofverbruik die lager is dan vorige Daily. Lees hier Luc zijn verhaal!

 

De firma THOMAS & PIRON neemt twee nieuwe IVECO Eurocargo ML120E22 in dienst voor haar afdeling Dakwerken!

30/01/2018

IVECO leverde zopas twee IVECO Eurocargo’s met dubbele cabine. Ze zijn uitgerust met een koffer rug cabine en een laadplateau. Lees hier het volledige verhaal!

Stralis NP van IVECO bekroond tot "Emissiearme Vrachtwagen van het Jaar"!

22/01/2018

De Stralis NP behaalde zopas een belangrijke onderscheiding voor duurzame ontwikkeling in het kader van de Britse Commercial Fleet Awards, die daarmee het commerciële en technologische leiderschap van IVECO op het gebied van aardgasvrachtwagens bevestigt. Lees hier het volledige verhaal!

TSRD Transports (TDS-groep) uit Nijvel neemt 21 nieuwe IVECO’s in dienst!

22/01/2018

Transportonderneming TSRD, die deelt uitmaakt van de TDS-groep uit Nijvel, heeft zopas een deel van zijn voertuigenpark vernieuwd. IVECO leverde niet minder dan negentien IVECO Eurocargo-vrachtwagens en twee IVECO Daily-bestelwagens.
Lees hier het volledige artikel!

IVECO levert duizendste Stralis NP 400 bij VERBIO!

22/01/2018

IVECO leverde zopas vijf Stralis NP-vrachtwagens aan VERBIO Logistik, dat met deze voertuigen de eerste CO2-neutrale vloot van Duitsland creëert. De logistieke operator laat de voertuigen namelijk rijden op zelf geproduceerd biogas op basis van stro. Lees hier het volledige verhaal!

Gerard De Rooy wint de eerste plaats in de vrachtwagenklasse van de Africa Eco Race 2018!

22/01/2018

Gerard De Rooy, leider van team PETRONAS De Rooy IVECO, won de vrachtwagenklasse van de rally nadat hij de hele rally domineerde bij de vrachtwagens, zowel op de snelle rotspaden als op het extreem zachte zand van de duinen. Lees hier het volledige verhaal.

IVECO bekroond met twee belangrijke Britse awards voor zijn inzet voor schone lucht en groene logistiek!

4/12/2017

Het engagement van IVECO om de duurzaamheid te verhogen dankzij technologie werd in het VK bekroond met twee belangrijke awards. Ze onderstrepen de unieke positie van het bedrijf als de enige constructeur van bedrijfsvoertuigen die een volledig gamma duurzame voertuigen aanbiedt. Lees hier het volledige verhaal!

Transports Jacky Perrenot bestelt 250 Stralis Natural Power vrachtwagens!

30/11/2017

Doelstelling van 1000 vrachtwagens op gas tegen 2020 voor Transports Jacky Perrenot, met onmiddellijke bestelling van 250 Stralis Natural Power 460 pk op Solutrans in Lyon.
Lees hier het volledige verhaal!

Mendy-groep blijft scoren op Solutrans!

30/11/2017

Op Solutrans blijft de Mendy-groep, winnaar van een recente aanbesteding van Michelin, investeren in duurzaam transport, met 10 nieuwe Stralis Natural Power 460 pk. LNG!
Lees het volledige artikel hier!

Kampioen in duurzaamheid!

23/11/2017

Het nieuwe IVECO Daily Blue Power-gamma werd gisterenavond verkozen tot 'Internationale bestelwagen van het jaar 2018' op Solutrans, de internationale handelsbeurs voor de wegtransportindustrie in Lyon (Frankrijk).
Lees het volledige verhaal hier.

IVECO Daily wint voor het tweede jaar op rij de titel van ‘Duurzame vrachtwagen van het Jaar’!

21/11/2017

Nauwelijks enkele dagen na zijn lancering heeft de IVECO Daily Hi-Matic Natural Power de titel gewonnen van ‘Duurzame vrachtwagen van het jaar 2018’ in het bestelwagensegment. De onderscheiding, gepromoot door het magazine ‘Vado e Torno’ en LifeGate, werd uitgereikt tijdens de vakbeurs Ecomondo 2017.
Lees het volledige artikel hier.

Kampioenen vervoeren kampioenen

16/11/2017

IVECO bundelt opnieuw krachten met All Blacks als Europees supporter van de Vista 2017 All Blacks Northern Tour.
Lees hier het volledige verhaal.

Solutrans 2017: energietransitie centraal op de IVECO-stand

14/11/2017

Op de veertiende editie van Solutrans, die van 21 tot 25 november aanstaande plaats vindt in het tentoonstellingspark Lyon-Eurexpo, zullen diverse nieuwigheden in wereldpremière worden voorgesteld.
Lees hier het volledige artikel.

IVECO en ROLFO zetten spotlights op het gebruik van LNG-voertuigen op de ECG Conference 2017

9/11/2017

Op de ECG Conference 2017 georganiseerd door de Association of European Vehicle Logistics, heeft IVECO zijn visie op de toekomst van duurzaam transport gepresenteerd.
Lees hier het volledige verhaal.

Nieuwe Stralis X-WAY

2/11/2017

De Stralis X-WAY is een volledig nieuw gamma van IVECO dat specifiek ontwikkeld werd voor logistieke opdrachten in de vakhandel en de bouwsector. Hij is de "PERFECT CROSSING" voor onroadtoepassingen die ook offroadmobiliteit vereisen.
Lees hier het volledige artikel.

 

Nieuwe Stralis NP 460: een compleet gamma aardgasvrachtwagens voor alle opdrachten, gericht op de kern van de markt met 460 pk aan pure kracht

31/10/2017

De nieuwe Stralis NP 460, de meest duurzame vrachtwagen ooit, biedt het enige complete gamma zware vrachtwagens op aardgas met de nieuwste geautomatiseerde transmissie voor de meest uiteenlopende opdrachten.
Lees hier het volledige artikel.

IVECO wijdt het nieuwe Daily Center in op zijn vestiging in Suzzara om klanten een allround ervaring met de Daily te kunnen schenken

31/10/2017

IVECO heeft onlangs de opening van het Daily Center gevierd, een gloednieuwe fabriekswinkel en gateway naar de "thuishaven" van de Daily, speciaal ingericht om deze alom geprezen productfamilie op zijn best te tonen en een unieke klantervaring aan te bieden.
Lees hier het volledige verhaal.

Jost Group tekent leveringsovereenkomst voor 500 IVECO Stralis NP-trucks !

23/10/2017

IVECO heeft zijn tot nu toe grootste bestelling voor de Stralis NP in de wacht gesleept: Jost Group, dat zich in heel Europa specialiseert in transport en logistiek, zal 500 nieuwe vrachtwagens in gebruik nemen.
Lees hier het volledige artikel.

Iveco scoort op de “Sustainable Truck of the Year 2017”-awards

1/03/2017

IVECO wint met de Daily Electric in de categorie bestelwagens en de Eurocargo CNG in de categorie distributie twee van de drie nieuwe “Sustainable Truck of the Year 2017”-awards. De Stralis NP TCO2 Champion is ook een van de finalisten in de categorie trekkers. IVECO was het enige merk met een finalist in elk van de drie categorieën van de awards.De awards, die gesponsord worden door het magazine Vado e Torno in samenwerking met Lifegate, werden uitgereikt tijdens Transpotec 2017, de handelsbeurs voor transport en logistiek in Verona. Lees hier het volledige verhaal. 

Daily Blue Power: de nieuwe duurzame voertuigenserie voor ongelimiteerd leveren in stedelijke omgevingen

13/10/2017

IVECO lanceerde vandaag de nieuwe Daily Blue Power-familie, de duurzame zakenpartner voor bedrijven die stedelijk transport verzorgen en de weg vrij maakt naar Onbeperkt Leveren omdat het voertuig volledig voldoet aan de toenemende verkeersbeperkingen in steden.
Lees hier het volledige artikel!

Studie van het Duitse Ministerie van Verkeer en Digitale Infrastructuur ondersteunt IVECO's ontwikkelingsstrategie van LNG

13/10/2017

In een onlangs gepubliceerde studie identificeert het Duitse Ministerie voor Verkeer en Digitale Infrastructuur (BMVI) "Vloeibaar aardgas" (LNG) als de best toepasbare oplossing voor vrachtvervoer over de weg op korte termijn en voor de komende 10 tot 15 jaar.
Lees hier het volledige artikel!

IVECO lanceert plannen voor ontwikkeling aardgastransport in Japan

6/10/2017

Nadat de Europese Commissie en het Japanse Ministerie van Economie, Handel en Industrie het memorandum van samenwerking hebben ondertekend, kondigt IVECO zijn plannen aan om de ontwikkeling van het duurzaam aardgastransport van mensen en goederen te ondersteunen in Japan. lees hier het volledige artikel!

Driedubbele winst voor IVECO Daily die in Duitsland in twee categorieën de award kreeg voor "Best imported transporter” en voor "Best imported midi- and minibus"

07/8/2017

In de categorieën tot 3,5 ton en meer, in diesel- of elektrische versie, als vrachttransport of als minibus: de Daily ligt steeds voor op zijn concurrenten. Dat werd bevestigd door meer dan 11.000 lezers van de invloedrijkste gespecialiseerde magazines in Duitsland. Lees hier het volledige verhaal.

Transporten Hendrickx uit Hulshout bezit sinds kort vier nieuwe IVECO Stralis-vrachtwagens op LNG.

07/8/2017

Transporten en Magazijnen Hendrickx nam zopas vier IVECO Stralis-trekkers op vloeibaar aardgas in gebruik (LNG). Die stap heeft de onderneming gezet om duurzaam transport te kunnen aanbieden. De zoektocht naar alternatieve energiebronnen bracht de firma Hendrickx heel natuurlijk bij LNG. Lees hier het volledige artikel.

De ”Bullen” van IVECO Magirus winnen de tweede race van de Grote Prijs ETRC 2017 op het circuit van Misano

07/8/2017

Een weekend vol adrenaline en uitdagingen voor IVECO: opnieuw een overwinning voor de “Bullen” van IVECO Magirus met Jochen Hahn tijdens de Italiaanse manche van het European Truck Racing Championship. Lees hier het volledige verhaal.

IVECO geeft preview van nieuwe truck voor lichte off-road toepassingen Stralis X-WAY

07/8/2017

Een compleet nieuw gamma voor logistieke opdrachten in de vakhandel en bouw breidt het ruime IVECO-gamma verder uit: de Stralis X-WAY is perfect voor wegtoepassingen die ook een lichte off-road mobiliteit vereisen. Lees het volledige artikel hier

 

IVECO-fabriek in Madrid viert World Class Manufacturing Gold Level Award

07/8/2017

De IVECO-fabriek in Madrid is wereldwijd de eerste vestiging van CNH Industrial die het Gold Level - het hoogste niveau van manufacturing excellence - behaald heeft, dankzij de diepgaande transformatie van haar productiesystemen. Lees hier het volledige verhaal.

IVECO gaat legendarische Schorpioen van Team Abarth ondersteunen

07/8/2017

IVECO wordt de officiële leverancier van Team Abarth voor logistiek. Twee trucks van IVECO zullen worden opgenomen in het ondersteunende wagenpark van Abarth: een Stralis XP en een Eurocargo, de “International Truck of the Year 2016”. Lees hier het volledige artikel.

De “Bullen” van IVECO Magirus domineert Oostenrijkse Truck Race Trophy 2017

18/5/2017

Een perfect weekend voor IVECO: De “Bullen” van IVECO Magirus voert het teamklassement aan na een schitterende start van het nieuwe seizoen. Jochen Hahn staat op de eerste plaats in het pilotenklassement en Gerd Körber eindigde op de vierde plaats. Lees hier het complete verhaal. 

Team Schwabentruck en Team Hahn op de European Truck Racing Championship 2017

16/5/2017

IVECO neemt met seizoen 2017 voor het eerst deel aan het volledige FIA European Truck Racing Championship als technisch sponsor van twee teams: het blijft de ondersteuning verzorgen van Team Schwabentruck, maar ondersteunt nu ook Team Hahn, dat in 2017 zijn titel zal verdedigen onder de vleugels van IVECO. Lees hier het volledige verhaal...

Vincent Logistics neemt 10 nieuwe IVECO Stralis NP op LNG met Hi-Way cabine in dienst

26/04/2017

Het bedrijf Vincent Logistics heeft zopas 10 nieuwe IVECO trekkers op vloeibaar aardgas (LNG) in dienst genomen. Deze nieuwe IVECO trekkers zijn uitgerust met de motor Cursor 9 van 400 pk. Lees hier het volledige verhaal. 

Levering van twee IVECO Stralis Hi-Way-trekkers aan Transports Iwan Wertz

13/04/2017

Levering van twee IVECO Stralis AS440S46 T/P-trekkers aan de klant Iwan Wertz uit Chaineux door de onderneming Hocké, IVECO-concessiehouder voor de provincie Luik. Lees hier het volledige artikel...

IVECO introduceert Truck Stations

12/4/2017

IVECO komt met een dealerspecialisatieprogramma om zijn klanten een superieur serviceniveau te kunnen bieden door middel van de introductie van IVECO Truck Stations. Lees hier het artikel.

IVECO Madrid ontvangt Gouden Medaille in World Class Manufacturing

11/04/2017

De IVECO-fabriek in Madrid is de eerste van de 64 vestigingen van CNH Industrial over de hele wereld die dankzij de uitmuntendheid van haar productieprocessen het hoogste niveau in WCM haalt. Lees hier het volledige artikel...

IVECO opent nieuw "Delivery Centre" voor trucks en bussen

10/04/2017

IVECO huldigde zijn nieuwe leveringscentrum op het productie-, test- en opleidingsterrein in Ulm in. Met het nieuwe centrum zal het merk klanten en fleet eigenaars bij de levering van hun voertuigen een totaalservice kunnen bieden met toegevoegde waarden zoals een opleiding voor hun chauffeurs en onderhoudsinstructies. Lees het volledige artikel hier...

IVECO krijgt “NGV Global Industry Champion”-award

28/03/2017

De door NGV Global gesponsorde, tweejaarlijkse onderscheiding werd gisteren in Rotterdam uitgereikt tijdens de NGV GLOBAL Conference 2017.

Lees hier het volledige verhaal... 

Iveco-Maenhout en SCT-MARRO leveren een prachtige Stralis af.

28/03/2017

Deze realisatie is tot stand gekomen door de goede samenwerking met SCT-MARRO uit Wingene die de specifieke gevraagde aanpassingen van de klant hebben gerealiseerd.

Deze IVECO STRALIS is de eerste IVECO die aangekocht werd door Dhr. Marijn Vanhaelemeersch, zaakvoerder van VM-TRANS. 

Lees hier het volledige artikel...

IVECO: 610 NEW STRALIS XP- en NP-voertuigen voor Lannutti Groep

15/02/2017

Lannutti zet zijn handtekening onder één van de belangrijkste Europese overeenkomsten in de sector van de zware trucks. Namelijk een overeenkomst voor de levering van de New Stralis TCO2 Champion, in zijn meest vooruitstrevende uitvoeringen wat brandstofverbruik en milieuvriendelijkheid betreft. Lees hier het volledige artikel ...

IVECO wordt grote winnaar van de Spaanse nationale Transport Awards

26/01/2017

Bij de prijsuitreiking, georganiseerd door de uitgeverijgroep Editec, eindigde het merk bovenaan in de categorieën ‘Licht Bedrijfsvoertuig van het Jaar’ en ‘Ecologisch Bedrijfsvoertuig van het Jaar’. Gaetano de Astis, Managing Director van IVECO voor Spanje en Portugal, mocht de onderscheidingen in ontvangst nemen uit de handen van de jury, bestaande uit technische specialisten en hooggeplaatste personen uit de sectoren van het personen- en goederenvervoer. Lees hier het volledige artikel.

Iveco New Daily valt in de prijzen tijdens What Van? Awards in Verenigd Koninkrijk

4/01/2017

De New Daily Euro 6 van Iveco werd tijdens de What Van? Awards 2017 voor het 3de opeenvolgende jaar verkozen tot "Large Van of the Year". Hij werd door de jury geprezen om zijn connectiviteitspakket van de nieuwste generatie DAILY BUSINESS UP en zijn "schitterend soepel schakelende" automatische Hi-Matic-versnellingsbak. Voor het hele artikel klik hier..

Levering van een nieuwe mobilhome aan de ploeg van Mathieu Van Der Poel

28/12/2016

Onlangs is er een nieuwe IVECO mobilhome afgeleverd aan de familie van Adri Van Der Poel, vader van Mathieu en David. Lees hier het volledige artikel.

IVECO verplaatst de focus van zijn activiteiten in China

25/12/2016

In een strategische reorganisatie van zijn activiteiten concentreert IVECO zijn resources en investeringen op de voertuigen van het eigen merk. Zo wil het merk de leiding nemen in de overgang naar duurzaam transport in China door het gebruik van milieuvriendelijke, koolstofarme energiebronnen en technologieën. Klik hier voor het volledige artikel.

All Black Emotional truck UNICEF

05/12/2016

Solidariteitsrecord ten voordele van UNICEF: de veiling van de touringcar Magelys en de vrachtwagen Stralis XP 'Emotional Truck' met de kleuren van de All Blacks heeft meer dan 230 000 euro opgeleverd. Lees meer...

Groene bestelwagens betalen binnenkort geen verkeersbelatsing meer

29/11/2016

Vanaf 1 juli 2017 gaat de nieuwe verkeersbelasting voor bestelwagens van start waardoor er voor elektrische bestelwagens geen verkeersbelasting meer betaald moet worden. Voor CNG-voertuigen is deze vrijstelling van toepassing vanaf 2020. Lees hier het volledige artikel...

Iveco verkoopt nieuw type aardgastruck aan Kuehne + Nagel

30/11/2016

Iveco heeft een contract gesloten met internationaal logistiek dienstverlener Keuhne + Nagel. Lees het volledige artikel hier...

Al 760 Iveco’s Stralis NP verkocht (en dat in amper 4 maand tijd!)

14/11/2016

De Iveco Stralis NP (Natural Power) maakt een prima start op de Europese markt. In vier maanden tijd zijn er al meer dan 760 van verkocht.

Dat meldt Clément Chandon, bij Iveco verantwoordelijk voor Gas Business Development. De Iveco Stralis NP is de eerste full size vrachtwagen op LNG. Hij heeft een maximale actieradius van 1500 km. TTM.nl maakte bij de introductie ervan deze vlog.

Iveco nummer 1 importeur van bestelwagens boven 3,5 t in Duitsland

10/10/2016

Iveco nummer 1 importeur van bestelwagens boven 3,5 t in Duitsland: dankzij het succes van zijn vernieuwde productaanbod en zijn volle inzet voor kwaliteit op het IAA-autosalon in Hannover in 2016.

Met een groei van meer dan 22% de voorbije twee jaar sinds de vorige editie van de IAA, is het merk nu de eerste importeur van het volledige gamma van bussen en bestelwagens boven 3,5 t in Duitsland, een van de meest veeleisende markten ter wereld en het thuisland van zijn belangrijkste concurrenten.

Lees hier het volledige artikel...

Nationale Business Week van maandag 3 t.e.m. zondag 9 oktober

3/10/2016

Kom langs in één van onze filialen en ontdek de business condities. 

De New Daily Hi-Matic E6 is de perfecte keuze voor de groei van uw business. Zijn nieuwe Euro 6-motoren en unieke 8-traps volautomaat zorgen voor meer vermogen, een lager brandstofverbruik en de beste cost of ownership in zijn klasse. Met nog meer comfort en een geavanceerde connectiviteit is hij uw ideale businesspartner.

Bekijk de folder hier...


Zero-impact concept truck

30/09/2016

Iveco presenteert zijn wereldpremière IVECO Z TRUCK, de concept truck voor lange afstanden die losbreekt van elke beperking om een zero-impact voertuig te zijn voor een volledig duurzaam transportsysteem.
Klik hier om alles te weten te komen over deze revolutionaire truck... 

Of bekijk hier het filmpje

Iveco New Stralis TCO2 Kampioen behaalt twee TÜV-certificaten

21/09/2016

TÜV, het toonaangevend Europees technisch certificatiecentrum, valideert dat New Stralis TCO2 Kampioen het brandstofverbruik kan reduceren met tot -11,2%, en de TCO2 Live services ervan kan het verder verminderen met -10%.

Leer meer door hier te klikken...

Stralis XP in première in Hannover

21/09/2016

Centraal op de Iveco-stand staat de Nieuwe Stralis, die voor het eerst wordt voorgesteld aan het internationale publiek nadat hij in juni zijn officiële première beleefde in Madrid. De nieuwe Stralis introduceert een volledig nieuwe aandrijflijn en combineert een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en efficiëntie met een sterk verlaagde totale gebruikskost (TCO) en CO2-uitstoot.  Lees het volledige artikel...

Dubbeltest Iveco - Scania LNG

01/09/2016

Hoe rijdt een truck op LNG? En is het echt probleemloos inzetbaar? Dat zijn de vragen waar we een antwoord op proberen te krijgen door een dubbeltest met LNG-trucks te organiseren. De eerste in Nederland en waarschijnlijk in Europa.  Lees het volledige artikel.

Iveco Daily EURO VI HI-MATIC

23/08/2016

De Transportmedia-vloot is sinds maart een topmodel rijker. Een hemelsblauwe Iveco Daily Hi-Matic zal gedurende één jaar het boegbeeld vormen van ons bedrijf. En dat doet hij intussen met glans. De immens populaire 8-trapsautomaat zette op enkele weken tijd de hele redactie naar zijn hand. Lees hier het volledige artikel.

Eerste Stralis LNG truck voor transcontinentaal verkeer

23/08/2016

Transordizia, een Spaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het internationaal vervoer van industriële voertuigen, neemt de eerste New Stralis LNG truck in gebruik voor continentaal vrachtverkeer.  Lees verder...

 

 

De TCO² kampioen vernieuwt!!

17/08/2016

De New Stralis verhoogt het belang van winstgevendheid en duurzaamheid in elke missie van regionale, stedelijke en lichte bouwwerkzaamheden tot langeafstandsvervoer. Lees het volledige artikel uit Transporama.

TCO en aardgas aan de macht

29/06/2016

Vier jaar na de Hi-Way-generatie krijgt de Iveco Stralis een verjongingskuur. Hij komt nu in twee nieuwe reeksen: de XP voor langeafstandstransport en de NP met gasmotor.  Lees verder...

Transaktueel: De New Iveco Daily Euro 6

27/06/2016

Na zijn lancering in 2014 veroverde de New Daily stormenderhand de markt en behaalde wereldwijd onderscheidingen. Nu zet Iveco de lat nog hoger met de New Daily Euro 6 en de revolutionaire DAILY BUSINESS UP applicatie. Steunend op zijn kracht, wendbaarheid, prestaties en duurzaamheid, introduceert de New Daily Euro 6 nieuwe technologische karakteristieken... Lees verder...  Voor de HI-MATIC klik hier. 

New Iveco Stralis XP

20/06/2016

Iveco lanceert de New Stralis XP, de meest betrouwbare en brandstofefficiënte truck die leverbaar is op de markt, werd specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van de industrie van het internationaal langeafstandsvervoer en om de beste oplossing te bieden qua efficiëntie, duurzaamheid en Totale Eigendomskosten(TCO). Lees hier het volledige artikel

New Iveco Stralis NP

20/06/2016

De New Stralis NP is de eerste truck op aardgas specifiek ontworpen voor langeafstandsvervoer. Het is de enige truck op Gecomprimeerd(CNG) en/of Vloeibaar Aardgas(LNG) die het vermogen, comfort, de transmissietechnologie en brandstofautonomie levert die afgestemd is op missies voor langeafstandsvervoer. Lees hier het volledige artikel.

New Stralis: de TCO2-kampioen

20/06/2016

De nieuwe aandrijflijn, geavanceerde technologieën, en nieuwe innovatieve voorzieningen verhogen de efficiëntie en betrouwbaarheid aanzienlijk terwijl de emissies geminimaliseerd worden, hierdoor is de New Stralis kampioen voor wat betreft TCO en CO²-kampioen bij elke missie.  Lees verder.

Xpo Logistics investeert in LNG Stralis

17/06/2016

Xpo Logistics presenteert grootste Frans vrachtwagenpark op vloeibaar aardbas bij opening nieuwe vestiging in Bondoufle. Hiervoor namen zijn 31 nieuwe Iveco Stralissen in gebruik. Lees hier het artikel...

Daily Hi-matic in de prijzen

06/06/2016

Iveco Daily Hi-Matic krijgt “Top Van 2016”-award van Transport News tijdens Commercial Vehicle Show in Britse Birmingham.  Pierre Lahutte, Iveco Brand President, nam “Top Van 2016”-award van Schotse magazine Transport News in ontvangst op openingsdag van grootste jaarlijkse Britse meeting in de sector. Lees verder...

Lancering Iveco Daily EURO VI

25/04/2016

Iveco lanceert haar Iveco Daily EURO VI model in  het verbluffende SkyWay Mont Blanc station bovenop de Pointe-Helbronner. De New Daily Euro 6 bouwt voort op het succes van de in 2014 gelanceerde New Daily, ‘de beste Daily ooit’, bekroond als de “International Van of the Year 2015” en winnaar van onderscheidingen over de hele wereld – in Duitsland werd hij benoemd tot het “Best Commercial Vehicle tot 3,5 ton” en “Best KEP Transporter 2015”, terwijl de Daily Hi-Matic de “Innovation Award for KEP Transporter 2015” kreeg. In Chili ontving hij de onderscheiding “2016 Best Commercial Vehicle”.  Lees verder...

Iveco neemt deel aan 's werelds eerste Truck Platooning Challenge

05/04/2016

Iveco heeft met halfautomatische vrachtwagens deelgenomen aan de European Truck Platooning Challenge, 's werelds eerste grensoverschrijdende initiatief op basis van slimme vrachtwagens. Het traject liep van het Atomium in Brussel naar de Rotterdamse haven. Lees verder

Iveco neemte deel aan Platooning Project

30/03/2016

Iveco neemt deel aan de European Truck Platooning Challenge, 's werelds eerste grensoverschrijdende initiatief op basis van halfautomatische vrachtwagens. Het initiatief wordt door Nederland georganiseerd als onderdeel van het huidige Nederlandse voorzitterschap van de EU. Lees verder

Iveco en Carrier bundelen de krachten

09/03/2016

Iveco en Carrier bundelen krachten voor milieu-vriendelijke koeloplossing. Carrier toont op Transport Compleet in Hardenberg, een absolute primeur: een Iveco op LNG uitgerust met een PTO aangedreven ECO-DRIVE. Hiermee wordt de trailer stil en schoon gekoeld. Lees verder ...

Rijimpressie: Eco Stralis Hi-Way 460

07/03/2016

BIG Truck, vakblad uit Nederland, wijdt een volledig artikel aan de Iveco Eco Stralis Hi Way 460 pk.  Lees hier het volledige verslag

Recordjaar voor de Iveco Daily

19/02/2016

Hoge volumes, aandelenwinst en zes awards. De New Daily, gelanceerd in 2014 en VAN OF THE YEAR 2015, kende in 2015 een uitzonderlijk jaar. Hij slaagde erin over de hele wereld verschillende awards in de wacht te slepen en was een daverend succes op de markten.   Lees verder...

Een eerste rijimpressie van de New Eurocargo

25/01/2016

In de januari editie van Transport en Logistiek werd een eerste rijimpressie van de New Iveco Eurocargo weergegeven. Lees hier het volledige artikel

Iveco triomfeert in de DAKAR RALLY 2016

18/01/2016

Award voor de Iveco Vision

31/12/2015

Iveco's focus voor duurzaamheid wordt erkend met een award voor de Vision concept car.  Lees het volledig artikel

De Eurocargo in Transporama

23/11/2015

In het laatste nummer van Transporama vindt U een volledig artikel terug over de Truck of the year 2016, de Iveco Eurocargo. Klik hier om het artikel verder te lezen.

Magelys: Coach of the year 2016

23/11/2015

De nieuwe Iveco Bus Magelys wordt tot Coach of the year 2016 gekroond. Lees hier het artikel van Transporama.

207 Iveco Trakkers voor Galfar - Oman

23/11/2015

Het ingenieurs- en aannemersbedrijf Galfar heeft de 207 vrachtwagens in ontvangst genomen van IECC, de Iveco-dealer in Oman. De Trakker is een krachtige en robuuste vrachtwagen die ontworpen is om in extreme offroad-omstandigheden te werken. Lees verder

Truck of the year 2016: Eurocargo

17/11/2015

Gisteren werd de nieuwe Eurocargo verkozen tot “International Truck of the Year 2016”. De prestigieuze award (de vierde voor Iveco in de voorbije 4 jaar) toont het engagement van Iveco voor technologie en zijn focus op lage totale gebruikskosten(TCO) en duurzaam transport. Lees het persbericht

De Eurocargo doorstaat de test

21/10/2015

Vakblad Transportmanagement met sterke eerste indrukken van de Nieuwe Iveco Eurocargo. De Italiaanse besteseller wordt rijper. Lees meer...

De Iveco All blacks

20/10/2015

De Iveco-kampioenen Daily (Van of the Year 2015) en Magelys (Coach of The Year 2016) vervoeren de huidige wereldkampioen, de All Blacks, tijdens het rugbytoernooi 2015 in het Verenigd Koninkrijk. Lees hier het volledige artikel

The new Eurocargo

20/10/2015

The new Eurocargo, the truck the cilty likes loopt vooruit op belangrijke tendensen in de wereldwijde economie en zet zo zijn naam en faam in het daglicht. Lees hier het artikel

Magelys gekroond

20/10/2015

De internationale Bus & Coach van het jaar Jury, samengesteld uit senior journalisten uit 22 Europa's toonaangevende bus en coach industrie publicaties, heeft de Iveco Magelys verkozen tot "International Coach van het jaar 2016". Lees verder...

Actros legt de duimen voor de Iveco Stralis

19/08/2015

De Mercedes Actros legt de duimen voor Iveco Stralis in Duitse test.  Jaarlijkse besparing van minimum 2.160euro bij 100.000km/jaar met een Iveco Stralis.  Lees hier het volledige artikel: (pag1, 2, 3,)

Iveco Daily “KEP-Transporter 2015”

13/08/2015

Naast winnaar van de categorieprijs voor gesloten bestelwagens met een GVW tot 3.500 kg GVW ontving IVECO de innovatieprijs voor de acht-traps volautomatische Hi-Matic versnellingsbak.  Iveco laat de Hyundai H350, Mercedes-Benz Sprinter, Fiat Ducato, Renault Master en Volkswagen Crafter achter zich.  Lees het volledige artikel

Iveco viert 40 jarig bestaan

11/08/2015

Het merk viert zijn 40e verjaardag – een succesverhaal over internationale waardering en voertuigen die wereldwijd symbool zijn geworden voor Italiaans vakmanschap. Een groot deel van de feestelijkheden zal plaatsvinden op de website www.iveco40.com, die in 14 talen wordt gepubliceerd. Lees hier het parcour van Iveco

Matexpo 2-6 september 2015

07/08/2015

Iveco stelt Nieuwe Daily 4x4 voor op vakbeurs voor de bouwsector Matexpo in Kortrijk. Trakker 6x4 en 6x6 zullen live gedemonstreerd worden in demozone buiten. Iveco zal aanwezig zijn op de vakbeurs Matexpo 2015 in Hal 4. Bezoekers zullen de Iveco's bovendien aan het werk kunnen zien op het testparcours dat speciaal voor het evenement wordt aangelegd. Lees verder

Behaling COC attest

20/06/2015

Iveco Maenhout ijvert al geruime tijd om de brede vraag van haar cliënteel op te vangen. Sedert een paar maand kan U bij ons terecht voor de montage van Aluvan en Citybox kasten alsook Dhollandia laadkleppen.

Hiervoor hebben wij het COC IFAST opbouw/ombouw attest behaald.

Verslag Iveco Off Road Days

15/06/2015

Iveco organiseerde onlangs haar eerste specifiek event omtrent off-road voertuigen. Het werd een mooi evenement van drie dagen waarop >1000 bezoekers in totaal aanwezig waren.  Lees hier het volledige artikel

59 Eurocargo's voor Colruyt

29/05/2015

Solucious, onderdeel van de Colruyt Group ontvangt zijn eerste van haar 59 bestelde Eurocargo's.  Deze bestelling bevestigt nog maar eens dat de Eurocargo marktleider is in zijn segment van distributie trucks.  Lees meer...

Transportmedia test de DAILY HI MATIC

26/05/2015

Dat de Iveco Daily als ‘International Van of the Year 2015’ een behoorlijk aantal troefkaarten in huis heeft, lijdt na onze eerdere testgalop geen enkele twijfel meer. Nu gooien de Italianen nog een extra joker op tafel met de nieuwe Hi-Matic achtversnellingsbak uit de rekken van ZF. Zet Iveco de concurrentie schaakmat, of beter: schakelmat?  Lees hier het volledige testverslag

Nederland schakelt automatisch

24/05/2015

In de april editie van het Nederlands vakblad bestelauto vindt U het testverslag van 3 bestelwagens met automaat. In deze tests heeft men drie verschillende bestelwagens met hun verschillende invulling van automatisch schakelen onderling vergeleken. Met als uiteindelijke winnaar………………….? 

Iveco op Expo 2015

21/05/2015

Iveco staat voor industriële uitmuntendheid voor mobiliteit en duurzame logistieke oplossingen

Op vrijdag 8 mei vond de overdrachtsceremonie plaats van de voertuigen van Iveco en Iveco Bus, die zullen worden ingezet op de wereldtentoonstelling Expo Milano 2015. Lees het volledige artikel

Iveco levert 131 Stralis Hi-Way aan Jost

28/10/2014

Iveco heeft een belangrijke bestelling ontvangen van de Jost Groep voor het vervoer naar groot warenhuizen. De bestelling bevat 130 trekkers IVECO Stralis Hi-Way Type AS440S46 T/P Euro V en 1 x Stralis trekker CNG van 330 pk (Aardgas).  Lees hier het volledige artikel.

Iveco Off Road Days

12/05/2015

In de zandgroeve van Mont-Saint-Guibert (Shanks) organiseren Iveco en Jeep op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015 de Off-Road Days met proefritten. Geïnteresseerde professionals kunnen zich inschrijven via de website www.offroaddays.beLees verder

De nieuwe Iveco Daily 4x4 offroad is er

29/04/2015

Naar aanleiding van het grote succes van de New Daily als winnaar van de prestigieuze prijs 'International Van of the Year 2015' stelt Iveco nu de New Daily 4x4 voor op de Transpotec Logitec-handelsbeurs in Verona, Italië. Lees het volledige artikel.

Eurocargo doorstaat met verve Trucktest

28/04/2015

In de laatste editie van Truck en Transport ondergaat de De Eurocargo een stress test.  De Eurocargo die al sinds lang een statement is in zijn marktsegment doorstaat met glans deze test.  Lees hier het volledige artikel.

GREEN DAY - 08 mei 2015 - DEINZE

10/04/2015

Na het succes van vorig jaar organiseren wij op 8 mei 2015 in onze vestiging te Deinze opnieuw de Iveco Maenhout Green Day. Op deze dag wordt het vernieuwde Iveco CNG/LNG/AARDGAS gamma alsook de New Daily HI-MATIC voorgesteld.  Open hier de uitnodiging.

Het belang van Originele Iveco Onderdelen

28/03/2015

In een erkende Iveco garage werken wij met originele Iveco onderdelen.  In het filmpje in bijlage legt men uit waarom het gebruik van bijvoorbeeld originele remmen zo belangrijk is voor uw voertuig. 

Tech Pro project

26/03/2015

Dit project is het resultaat van de samenwerking tussen CNH Industrial en Fiat Chrysler Automobiles met als doel studenten over heel de wereld die in de auto- en bedrijfsvoertuigensector willen werken. , alle nuttige informatie over het initiatief te bieden. Lees meer...

Iveco in Helsinki

26/03/2015

De constructeur nam deel aan het "L-CNG Transport Seminar" dat door NGVA Europe (Natural & Bio Gas Vehicle Association) werd georganiseerd om de strategische rol van aardgas voor de transportsector te benadrukken.  Lees meer...

Stralis Trekker CNG voor Distrilog

25/03/2015

Distrilog Group heeft een IVECO Stralis Trekker AT440S33TP LNG in gebruik genomen. Met de aankoop van deze IVECO trekker met aardgasmotor investeert Distrilog Group in een milieuvriendelijke alternatieve energie. Lees meer...

 

Iveco in Brussel voor Eurogas

12/03/2015

Iveco in Brussel voor Eurogas: het merk onderstreept zijn gevestigde leiderschap in aardgastechnologieën, die nu een strategische prioriteit voor het Europese beleid vormen.  Lees verder...

Sky Racing Team

04/03/2015

Iveco zal opnieuw huisleverancier worden van de Sky Racing Team VR46 op het Moto3 Wereldkampioenschap.  Lees verder...

Iveco: nieuwe directeur, nieuwe ambities

20/02/2015

De nieuwe Business Director van Iveco voor de Benelux, die ook de Key Account Manager op Europees vlak blijft, heeft duidelijke ambities.

“Boven de 16 ton is het objectief om de komende drie jaar telkens 2 % marktaandeel te winnen , om zo uit te komen op 13 % in 2018″. In het middelzware gamma wil Venstra de koppositie van de Eurocargo verder uitbouwen, en voor de Daily is het doel om te groeien naar 10 % marktaandeel in plaats van de huidige 7 %.  Volg hier het volledig interview

Salon: Daily HI-MATIC EN Stralis LNG

15/01/2015

Op het Brusselse salon pakt Iveco uit met o.a.  De New Daily het Hi-MATIC automaat en de Stralis CNG

Lees meer...

Ninatrans Iveco Stralis LNG Première

13/01/2015

Ninatrans duurzaam ondernemer met IVECO Stralis: eerste LNG trekker in België ingeschreven voor haar DHL project.

Lees meer...

Bezoek van Garmin Cycling Team

10/01/2015

Deze week bezoek gehad van GARMIN SHARP pro cycling team in onze werkplaats te Moorslede.

Voor een detail foto van hun volledig uitgerust Stralis klik hier.

De Zon Almix breidt zijn wagenpark uit

31/12/2014

De firma De Zon Al Mix uit Ieper heeft een nieuwe 12 Tons menger gebouwd op een 8x2x2 Iveco Stralis Hi-Way met een Cursor 13 motor van 500 pk.

Lees meer...

5 Iveco Eurocargo voor Agreflor

30/12/2014

Iveco levert 5 Eurocargo bakwagens aan de firma Agreflor uit Erpe Mere.

Lees meer...

16 Iveco 7ton Daily voor CobelGuard

16/12/2014

Iveco heeft 16 voertuigen geleverd aan het bedrijf CobelGuard. Het gaat om Daily-bestelwagens in chassis-cabine-uitvoering, voorzien van een carrosserie door het Franse bedrijf CENTIGON, gevestigd in de buurt van Rennes in Bretagne.

New Daily Hi-Matic automaat

08/12/2014

De Hi-Matic is een volledig automatisch schakelende 8-traps versnellingsbak met koppelomvormer. De Hi-Matic automaat is vanaf nu leverbaar in de IVECO Daily. Voor meer info klik hier.

Iveco Daily op Transport TV

20/11/2014

De nieuwe Iveco Daily die werd verkozen in Frankfurt tot Van of The Year 2015 kwam ook in de picture op Transport TV. Klik hier om de reportage te bekijken

Gerard de Rooy wint met IVECO opnieuw de RTL GP Dakar Pre-proloog

17/11/2014

Tijdens de 11e editie van de Dakar Pre-proloog op het Eurocircuit van Valkenswaard heeft Gerard de Rooy met zijn IVECO Powerstar Torpedo opnieuw de overwinning in de wacht gesleept in het truck-klassement. Klik hier verder...

50 Stralis LNG Euro VI-voor LC3 uit Italië

14/10/2014

LC3, een toonaangevende logistieke onderneming, bevestigt zijn vertrouwen in Iveco met zijn jongste aankoop van 50 Stralis LNG Euro VI-vrachtwagens. Deze bestelling komt kort nadat de eerste vijf exemplaren van dit model werden geleverd. Lees verder

Prototype: Iveco Vision

06/10/2014

Iveco stelt op de beurs van Hannover een verleidelijk prototype voor de koerier van morgen voor. De Iveco Vision wil nieuwe normen definiëren voor de stads-
distributievoertuigen. Het prototype onderscheidt zich o.a. via een hybride aandrijving. Lees hier het artikel.

Deutsche Bahn: 710 Crossway-bussen

01/10/2014

DB Regio Bus investeert in een nieuwe vloot van milieuvriendelijke bussen met het Iveco Bus Crossway-gamma. Klanten, chauffeurs en passagiers zullen in de wolken zijn met het nieuwe Euro VI-gamma. Lees hier het volledige artikel.

"China-Italy Centennial Rally" by Maserati

29/09/2014

Maserati bood de Nieuwe Iveco Daily de mogelijkheid om zijn prestaties qua comfort, rijgemak, duurzaamheid en uitzonderlijke zuinigheid te demonstreren. De eerste etappe richting Rusland en werd ondersteund door een Iveco PowerDaily. Lees verder

Wisselstukken Iveco herdoopt in CNH

25/09/2014

CNH Industrial heeft beslist om hun wisselstuk-activiteiten onder één merknaam te groeperen, met name CNH Industrial Genuine Parts. In de portefeuille van CNH Industrial zitten o.a. 12 merken waaronder ook Iveco. Het beheer verloopt voortaan gecentraliseerd. 

International VAN of the YEAR 2015

24/09/2014

De Nieuwe Daily, de 3e generatie van Iveco's lichte bedrijfsvoertuig werd zopas uitgeroepen tot 'Internationale Bestelwagen van het Jaar 2015'. Deze jaarlijkse onderscheiding wordt uitgereikt door een jury van 23 vooraanstaande journalisten uit  ... lees verder

De weg naar CNG/LNG bij CNH Industrial

20/09/2014

Iveco, deel van de CNH Industrial Group heeft een duidelijke visie over alternatieve energieën.  De enige optie is het gebruik van natuurlijk gas.  Hier vindt u een beschrijving van het hoe en waarom dit zo belangrijk is in de komende dencenia.

TCO (Total Cost of Ownership) calculator

05/09/2014

Voor wie een optimale strategie voor het beheer van zijn onderneming wenst,  Iveco heeft hiervoor een handige tool voor ontwikkeld die u kan helpen alle kosten te beheren en synchroniseren en goed inzicht te krijgen in de exploitatiekosten van het voertuig.

Iveco sterker met CNH Industrial

17/07/2014

In Truck & Business legt Iveco de sterktes van CNH uit om de truck markt te veroveren met als doel een marktaandeel van 10% te verwerven.

Lees het volledige artikel.

Ontdek de nieuwe Daily

juni 2014

In de juli-editie van Transporama verscheen onlangs een artikel over de splinternieuwe Iveco Daily. Het ultieme vervoermiddel werd hier uitvoerig besproken.

Lees hier het volledige artikel.

Iveco blijft pioniersrol spelen

juni 2014

In het juni nummer van Transporama stelt Iveco dat de Stralis, die vorig jaar de titel van “International Truck of the Year” mag dragen,  de eerste truck die de Euro 6 norm haalt door alleen maar SCR-technologie toe te passen. Klik hier om het artikel verder te lezen.